Voor de Audrey Hepburn liefhebbers

on

Afgelopen week ben ik twee daagjes naar Den Haag geweest. Leuke en mooie stad, veel musea, prachtige paleizen en natuurlijk het Binnenhof. Maar waarom Den Haag en niet een andere leuke stad in Nederland? Omdat in het Gemeentemuseum Den Haag de tentoonstelling Hubert de Givenchy: To Audrey with Love was. 

20170125_103915

Ik ben groot fan van Audrey Hepburn. Ik vind haar een prachtige vrouw en een fantastische actrice! Toen ik hoorde dat er een tentoonstelling was met de jurken die Hubert de Givenchy voor haar heeft ontworpen wist ik meteen dat ik daar heen wilde.  Want wat wil je nog meer dan Audrey Hepburn en de prachtige creaties van de Givenchy!

Met hoge verwachtingen kan iets nog wel eens tegenvallen, maar in dit geval was dat zeker niet zo. Het was een prachtige collectie met gelukkig heel veel te zien. Ze hadden zich er niet met drie jurken vanaf gemaakt… Van outfits die ze casual droeg, tot galajurken, tot kleding die ze in de films droeg, het was er allemaal.

20170125_110452

Het hoogtepunt voor mij was waarschijnlijk wel de beroemde jurk die Audrey draagt in de eerste scene van Breakfast at Tiffany’s. Heel bijzonder om die jurk in het echt te zien. We kennen die scene natuurlijk allemaal, maar voor de liefhebbers…

Dus ben je fan van Audrey en hou je van mode (of gewoon mooie jurken) dan is deze tentoonstelling echt een must-see!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gwen schreef:

  Ik ben ook geweest. Was zeker een leuke tentoonstelling. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ga hier volgende week naartoe, superveel zin in!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Leuk! Veel plezier!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.