Afscheid met klassiekers: Titanic

Can you still smell the fresh paint? Nou, binnenkort dus wel in de nieuwe Pathé Zwolle! Het is wel iets meer dan 84 jaar geleden (105 om precies te zijn) dat Cinema de Kroon zijn deuren opende en zoals we eerder al geschreven sluiten deze deuren binnenkort.

Om nog een keer te genieten van de mooie bioscoop draait er deze maand iedere zondag een echte klassieker in Pathé de Kroon. Gisteren ging de serie van start en wij mochten meekijken naar Titanic in 3D.

Titanic is wel een bijzonder fijne film. De gewonnen Oscars kreeg de film niet voor niets en het feit dat dit de best bekeken film ooit van Pathé de Kroon is, is dan ook niet verrassend. Het was voor mij alweer even geleden dat ik Titanic heb gezien, maar hij blijft goed. Oh, en Leonardo diCaprio natuurlijk. Need we say more?

Deze klassieker gemist? Geen nood, de komende weken draaien Breakfast at Tiffany’s, West Side Story en Gladiator.

Dag Pathé de Kroon. We’ll never let go, promise!

Tip! Bekijk ook zeker de leuke expositie die is ingericht op de eerste verdieping! 

Bron afbeelding

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.