Fijne filmmeneer: Zach Roerig

Met dit mooie weer zouden we hem bijna vergeten… Toch hebben we ook deze week weer een fijne filmmeneer voor je opgezocht. Deze week is het weer eens een iets minder bekende man… Zach Roerig.

zach roerig

Naam: Zachary George Roerig
Geboortedatum: 22 februari 1985
Burgerlijke staat: Alleenstaand (heeft wel een dochter)

Ik zal het maar gewoon toegeven ik heb ooit een tijdje As the World Turns gevolgd. Daarin speelde Zach Roerig de rol van Casey Hughes. Ik vond hem toen eigenlijk best leuk. Tegenwoordig is hij vooral bekend van The Vampire Diaries. Daar heb ik alleen het eerste seizoen van gekeken en toen ben ik afgehaakt, maar dat was zeker niet vanwege Zach.

zach casey
Als Casey in As the World Turns
zach-roerig-shirtless
Hallo sixpack!!!
Zach bril
In zijn vrije tijd draagt hij vaak een bril

Tot op de dag van vandaag speelt hij nog steeds de rol van Matt Donovan in The Vampire Diaries. Ook in de Spin-off The Originals is hij een keer te zien geweest. Daarnaast speelt hij dit jaar ook nog wat rollen in kleine films als The Year of Spectacular Men, 2BR02b en Rings. Alle drie films waarvan ik vrees dat ik ze nooit zal zien, maar you never know…

Nutteloos feitje: Een van zijn eerste baantjes was grafstenen maken. Het is maar wat je leuk vindt…

Bronnen: afb. 1afb. 2, afb. 3afb. 4

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ik vind hem zo cute! Ik heb ooit in een grijs verleden ook wel eens naar ATWT gekeken en toen ik begon met TVD, herkende ik hem meteen haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.