TV-tip!

RTL 7 zendt vanaf vandaag alle Rocky-films uit. Dus als je ze nog niet gezien hebt (of ze nog een keer wilt zien) kun je de komende week je lol op!

rocky

We zetten de data en tijden even voor je op een rijtje… Zet je TV maar vast op RTL 7!

Rocky – Donderdag 21 januari / 22.35 uur
De eerste en beste van alle Rocky-films! Rocky Balboa is een onbekende bokser met geldproblemen. Hij neemt het in deze film op tegen de kampioen zwaargewicht Apollo Creed. De uitgelezen kans om zichzelf in de schijnwerpers te boksen en van zijn schulden af te komen. De film won de Oscar voor beste film.

Rocky II – Zaterdag 23 januari / 22.30 uur
Rocky worstelt met met zijn familieleven. Ondertussen pushed Apollo Creed hem om een rematch te boksen.

Rocky III – Zondag 24 januari / 21.40 uur
Heeft de beste soundtrack van alle films. Eye of the Tiger van Survivor is een absolute klassieker en past precies bij de film. Rocky moet zich opnieuw uit een zwart gat weten te vechten.

Rocky IV – Dinsdag 26 januari / 22.15 uur
Een van Rocky’s vrienden wordt doodgeslagen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd door een Russische bokser. Rocky gaat naar Rusland om wraak te nemen in een bokswedstrijd.

Rocky V – Woensdag 27 januari / 22.10 uur
Absoluut de minste in de reeks, maar ja als je eenmaal bezig bent wil je ze allemaal zien natuurlijk. In deze film speelt Sylvesters eigen zoon Sage de zoon van Rocky.

Rocky Balboa – Donderdag 28 januari / 22.45 uur
Niemand had verwacht dat er na Rocky V nog een nieuwe film zou komen, maar daar was in eens Rocky Balboa. Gelukkig een stuk beter dan zijn voorganger en met Milo Ventimiglia als Rocky’s zoon (dat is niet vervelend voor de dames onder ons).

Heb je hierna nog geen genoeg van Rocky? Dan is het tijd om naar de bioscoop te gaan… Sylvester Stallone schitterd namelijk weer als Rocky in Creed. Deze film gaat over de zoon van een van zijn bekendste tegenstanders (Apollo Creed). Sylvester is zelfs genomineerd voor een Oscar voor zijn rol!

Veel kijkplezier!!!

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.