Gotham is terug!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de fantasy-serie Gotham. De serie over de jonge jaren van Batman is terug! Netflix heeft het eerste seizoen van de serie toegevoegd aan zijn aanbod en daar ben ik maar wat blij mee!

gotham

Niet meer elke keer een week wachten tot er een nieuwe aflevering wordt uitgezonden. Niet meer afwachten of het de volgende week nog wel komt, omdat de zender weer eens besloten heeft om het van de TV te halen. Gewoon lekker bingewatchen die handel!

Het cancelen van Gotham door Veronica was vorig jaar een van mijn grootste frustraties. Eerst groots aankondigen dat het komt. Dan ben ik eenmaal verslaafd naar een paar afleveringen en er dan doodleuk mee stoppen. Vervolgens zeggen dat het terugkomt en het dan na 1 nieuwe aflevering gewoon weer stopzetten. Ik keek al nauwelijks meer series op TV, maar toen ben ik er officieel helemaal mee gestopt!

Gelukkig is daar altijd Netflix. Vele series al bekeken en nu kan ik eindelijk ook het hele eerste seizoen van Gotham bekijken! Mijn weekend is helemaal goed! 😀

 

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. evelynfilmfan schreef:

  JAA binnenkort maar mee beginnen! Had de 1ste paar afl gezien toen het op Veronica was. Maar vanwege het tijdstip, reclames en een week wachten gestopt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ik vind het echt een goede serie! Absoluut een aanrader! Kan me wel goed voorstellen dat je om die redenen gestopt bent. Ik nam het meestal op zodat ik de reclames kon doorspoelen en het op een gunstiger tijdstip kon kijken ;), maar die week wachten is en blijft irritant!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.