#soundtrackzondag: Coldplay + Game of Thrones

on

De soundtrack van een film is misschien wel net zo belangrijk als de acteurs die erin spelen. Een soundtrack geeft een film een bepaalde sfeer en neemt je mee in de wereld die je voor je ziet. Er zijn zovéél goede soundtracks. Iedere zondag licht ik er eentje uit.

Afgelopen donderdag was het Red Nose Day in Amerika. Een speciale dag waarop er geld in gezameld werd voor kinderen die in armoede leven. Heel Amerika liep uit met leuke acties en ook zanger Chris Martin van Coldplay had een briljant idee. Hij bedacht een Broadway-versie van de tv-serie Game of Thrones. Dat is toch geweldig?! Het filmpje is even better. Enjoy!

Ik kende het filmpje nog niet en heb echt in een deuk gelegen. De stem van Lian Neeson, het blije hoofd van Iwan Rheon (Ramsay Snow/Bolton), Mark Addy die niet al te positief lijkt (3:13) en natuurlijk Emilia Clarke als Rastafarian Targaryen.

Hoe ontzettend gaaf! Mijn favoriet is Jon Snow’s versie van Wild Thing. Hij zou zo in een band kunnen toch?

Fijne soundtrackzondag iedereen! Ik kijk het filmpje nog een keer, en nog een keer en nog een keer denk ik. Wat vinden jullie ervan?

PS: Voor Red Nose Day zijn er een heleboel leuke filmpjes gemaakt. Check ook eens die over Hugh Grant en Julia Roberts (en haar echte stemgeluid)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.