Nieuwe serie: Bagels & Bubbels

Vanaf 7 april gaat Net 5 een nieuwe Nederlandse serie uitzenden. Namelijk Bagels & Bubbels met in de hoofdrollen Bracha van Doesburgh en Egbert Jan Weeber.

bagels&bubbels

Bagels & Bubbels draait om Rick een simpele bakker die verliefd wordt op internationaal model Noa. De vraag is natuurlijk kan het wat worden tussen de twee ook al leiden ze een compleet ander leven? De serie is gebaseerd op de succesvolle Israëlische serie The Baker and the Beauty. Naast hoofdrolspelers Bracha van Doesburgh en Egbert Jan Weeber spelen ook Halina Reijn en Geza Weisz een grote rol in de serie. Aan de acteurkeuze zal het dus niet liggen. Wil je alvast een voorproefje van de serie? Bekijk dan hieronder de trailers van de serie.

http://embed.kijk.nl/?width=500&height=283&video=gX0kUkB3GRta

http://embed.kijk.nl/?width=500&height=283&video=9JZP2O5i9sPq

http://embed.kijk.nl/?width=500&height=283&video=zSB6ND6QBMrH

Mijn eerste indruk op basis van de trailers is in ieder geval goed. Ik ga er aanstaande dinsdag zeker voor zitten… Hopelijk maakt de serie het waar, ik zit niet te wachten op weer een serie die na een seizoen gecanceld wordt! Ik heb er in ieder geval hoge verwachtingen van en uiteraard zal ik mijn mening over deze serie met jullie delen!

 

Marieke

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.