#bioscooptip: Homies

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Zo, dat was de pauze. Niks aan zo’n pauze, maar soms kan je je even niet in tweeen delen (al zou dat best wel handig zijn af en toe). Zoals je van ons gewend bent, op vrijdag een verse bioscooptip voor dit weekend. Onze tip voor dit weekend: Homies!

Homies gaat, zoals de titel al een klein beetje verraad, over een groep vrienden: Mark (Tibor Lukacs), Felix (Gijs Naber) en Sebas (Manuel Broekman) en Timo (Robert de Hoog). Als Timo op een avond thuiskomt in het huis dat hij met zijn 3 vrienden deelt, treft hij de Russische maffia op bezoek. Om een lang verhaal kort te maken, de vier vrienden moeten een koffer met 22 kilo coke verkopen tegen de straatwaarde. Hoe ze dat afgaat, zie je natuurlijk in de film.

Zelf ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van films van Nederlandse bodem. Meestal vind ik ze flauw of te naakt. Maar ook eerlijk gezegd, deze trailer was niet heel slecht. Dus misschien kan deze film mij positief verrassen.

Ben jij wel fan van Nederlandse films, dan is dit er eentje die je niet kunt missen. Veel plezier!

 

Miron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.