Bioscooptip: The Hobbit

on

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop!  Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Hier kunnen we kort maar krachtig over zijn. Wil je dit weekend naar de film, dan moet je naar The Hobbit.307252id1L_TheHobbit_TBOTFA_Teaser_27x40_1Sheet.indd

Het lang verwachte derde deel van de Hobbit-serie is afgelopen week dan eindelijk in première gegaan. We hebben er een jaar op moeten wachten, maar dan eindelijk is het zover. Bilbo, Gandalf, Bard en al die leuke dwergen zijn weer terug. En Smaug ook, obviously.

Want waar waren we gebleven? Bilbo is mee op een unexpected journey om Erebor terug te winnen van golddigger-draak Smaug. Smaug is inmiddels verjaagd uit zijn berg en vliegt nu woedend af op de inwoners van Meerstad. Oeps. Thorin Oakenshield is natuurlijk nog steeds uit op zijn Arkenstone en die moet en zal hij in zijn bezit krijgen. Ondertussen komt er natuurlijk gevaar van alle kanten en is niemand veilig.

Dat beloofd weer tweeënhalf uur vol actie, oorlog, elfen (Orlando Bloom!)en andere rare wezens. Emmy en Marieke gingen afgelopen al (terwijl ik gewoon aan het werk was, jaloers!). Hun review lees je hier.

Waar wacht je nog op? Op naar de bioscoop! #onelasttime

 

Miron

Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.