Miss Movie Filmruil

Toen we begonnen met dit blog kwam Miron met het leuke idee om elkaar een film uit onze eigen collectie te lenen. Een film die je vond dat de anderen gezien moesten hebben. Dus we zijn allemaal onze dvdkast ingedoken. Uiteraard moet er dan wel een stukje over deze films op ons blog komen te staan!

Daar sta je dan voor je dvd’s en dan moet je gaan kiezen. Dat is nog best lastig. Kies je voor een romantische film, een actiefilm of een serieuze film. Uiteindelijk ben ik gegaan voor het beste verhaal. Voor mij is Invictus een van de beste films die ik tot nu toe gezien heb. In deze film speelt Morgan Freeman Nelson Mandela. Ik vind Morgan Freeman een van de beste acteurs ooit en ik vind Nelson Mandela een van de meest inspirerende mensen aller tijden. Best of both worlds dus. Vandaar dat ik deze film heb uitgekozen. Hou Miss Movie in de gaten voor Mirons mening over deze film!

De film die ik kreeg was van Emmy, namelijk Gravity. Ik had wel een trailer van deze film gezien, maar had het gevoel dat ik er niet zoveel aan zou vinden. Ik was daarom eigenlijk niet van plan deze film te gaan kijken. Tot mijn eigen verbazing vond ik het echt een goede film. Erg mooi gemaakt en met zo weinig acteurs (alleen Sandra Bullock en George Clooney) toch een erg goede verhaallijn.

Wat me vooral erg raakte was de eenzaamheid van Sandra Bullocks karakter. Kun je werkelijk nog eenzamer zijn dan zwevend in de ruimte zonder contact met wie dan ook? Ik moet er persoonlijk niet aan denken! Je voelt echt met haar mee, je voelt haar wanhoop. Verder is het prachtig gefilmd, de plaatjes in de ruimte zijn erg indrukwekkend. Zo zie je maar dat een film die je eigenlijk niet wilde kijken toch heel interessant kan zijn.

Binnenkort lees je hier uiteraard ook de stukjes van de andere meiden!

Marieke

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.