#nowwatching: Harry Potter and the Order of the Phoenix

18112014 Harry Potter5

Bloggen terwijl je een film kijkt. Het klinkt makkelijker dan dat het is. Want hoe houd je de film in de gaten en schrijf je er tegelijkertijd over? We doen een poging! 

Het is November Première maand bij Veronica. In de laatste weken wordt er iedere dinsdag en donderdag een Harry Potter-film uitgezonden. Als toch wel die-hard fan kan je die niet missen. Vandaar dat Harry Potter and the Order of the Phoenix nu ook aanstaat.

Het boek vind ik het leukst uit de hele serie. Jammer dat er zo weinig van alle leuke details terug te zien zijn in de film. Begrijpelijk natuurlijk, maar wel jammer. In het vijfde deel zie je iedereen weer een stuk ouder vergeleken met de vorige film. Het verhaal wordt ook een stuk serieuzer en volwassener. Gelukkig blijft er genoeg om te lachen en mee te leven met alle karakters.

Favoriete scene: Oefenen in de Room of Requirement. Fijne soundtrack daaronder ook (tip!) Oh, en Harry en Cho natuurlijk. Awh!

Favoriete rol: Luna Lovegood, omdat ze zo lekker zich zelf blijft? Of toch Arthur Weasley, die zo heerlijk verwondert blijft over mensen-dingen in de normale wereld.

Mocht je ‘m nog niet gezien hebben, ga dat zeker doen. Net als de rest van alle films trouwens. 😉 Ik ben benieuwd, hebben jullie een favoriete Harry Potter-film?

Miron

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.