Fijne filmmevrouw: Rachel Weisz

Ondertussen is de Fijne filmmeneer van Miss Movie een bekend item. Nu blijkt dat onze mannelijke volgers graag eens wat vaker een actrice in de spotlights zien staan. We hebben er in de afgelopen jaren een paar gehad, maar nu speciaal voor alle mannen is de fijne filmmevrouw terug. We hebben de mannen gevraagd of ze nog voorkeur hadden en er kwamen meteen tips binnen. Met dank aan De Mannelijke Protagonist: Rachel Weisz

rachel-weisz

Naam: Rachel Hannah Weisz
Geboortedatum: 7 maart 1970
Burgerlijke Staat: Getrouwd met Daniel Craig

Fantastisch haar, prachtige ogen, mega acteertalent en een leuke kerel. Oftewel Rachel Weisz. Ik ben helemaal niet jaloers hoor… Nee echt niet! Nou ja… een beetje misschien 😉 Maar ik vind Rachel wel echt een topvrouw!

Ik ben bijvoorbeeld dol op The Mummy-films. (Ik weet niet of dat mijn filmbloggersimago goed doet, maar ach). Rachel is een van de redenen dat ik het zulke heerlijke films vindt. Toen zij niet meer meedeed vond ik het ook meteen niet meer leuk.

Pas heb ik op Netflix Agora gekeken. Een film over een sterke vrouw in de tijd van het Romeinse Rijk. De film is geschreven met haar in gedachte als de hoofdrol. Dat zegt natuurlijk wel iets over haar. De rol was dus letterlijk op haar lijf geschreven.

rachel-weisz-2
Wow die ogen!
rachel-weisz-mummy
We kennen haar natuurlijk allemaal uit The Mummy
rachel-weiz-the-lobster
Ben niet jaloers hoor… Nee echt niet! Nou ja…

Rachel kiest zeker niet altijd voor de meest voor de hand liggende rollen, maar dat maakt haar juist speciaal. Ze speelde in The Lobster, maar ook in The Bourne Legacy en in een van mijn favorieten About a Boy. Het lijkt erop dat ze bijna alles aan kan. Ze is dus zeker iemand om rekening mee te houden. Ze staat garant voor mooie, sterk geacteerde rollen. We zullen haar dus nog vaak terug gaan zien op het witte doek en dat vinden we helemaal niet erg!

Nutteloos feitje: Spreekt redelijk goed Duits

Is er nog een andere vrouw die jullie binnenkort een keer als fijne filmmevrouw willen zien? Laat gewoon even een reactie achter en wij kijken wat we voor je kunnen doen 😀

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De Protagonisten schreef:

  Mijn gebeden zijn verhoord, fijn 🙂 Ik vind Rachel vooral erg goed in The constant Gardener, The Deep Blue Sea en in een kleine rol in The Light Between Oceans. En ben maar niet bang, ik vond/vind The Mummy ook leuk 😉

  Ik heb nog heel veel tips voor de volgende fijne filmmevrouw, maar ik laat me graag verrassen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Graag gedaan 😉 En er komen dit jaar zeker nog meer fijne filmmevrouwen 😀

   Geliked door 1 persoon

 2. Paul schreef:

  The Mummy is gewoon leuk natuurlijk! En Rachel Weisz is zeker een mooie en goede actrice. Goed idee om haar in de spotlights te zetten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nostra schreef:

  Goede actrice 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.