Veronica wordt FEARonica

Tijdens Halloween worden Veronica TV en Veronica Magazine omgedoopt tot FEARonica. Voor het eerst sinds hun bestaan krijgen de televisiezender en het magazine tijdelijk een andere naam. De twee merken staan daarmee eind oktober volledig in het teken van Halloween. Van een bloedstollende filmmarathon tot presentator Benten Wijnen in een dwangbuis en bekende Nederlandse actrices die in beroemde horrorscenes terecht komen.fearonica_persmailerIn aanloop naar Halloween zendt FEARonica TV op zaterdag 22 oktober vanaf 20.00 uur de legendarische Stephen King klassieker IT uit. Op zaterdag 29 oktober brengt de zender een griezelig goede filmmarathon. De avond start om 20.00 uur met de vampierenfilm Van Helsing. Daarna krijgt de kijker de première van het bloederige sprookje Hansel & Gretel: Witch Hunters voorgeschoteld met o.a. Jeremy Renner en Famke Jansen als boze heks. De filmmarathon wordt afgesloten met een keuzefilm die in oktober door het publiek wordt gekozen: de horrorfilm Drag me to Hell of de mysterieuze sci-fi The Thing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.