#bioscooptip: Age of Adeline

on

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Daar waren wij weer op de vrijdag met een bioscooptip voor dit weekend. En wat voor een!

Voor altijd jong blijven. Wie wil dat nou niet? Het overkomt Adaline na een auto-ongeluk. De jaren vliegen voorbij, maar Adaline blijft er uitzien als haar 29-jarige zelf. En dat is niet altijd even makkelijk. Zeker als ze de leuke (en dan bedoelen wij, de ontzettend leuke) Ellis tegenkomt. Hoe houd je dan je geheim voor je?

Met in de hoofdrol de mooie Blake Lively en natuurlijk met ‘onze’ eigen Michiel Huisman. Om ons heen horen we alleen maar goede verhalen en ook de reviews op internet zijn er over het algemeen ook wel over uit: goede film! Zien dus, zeggen wij. En laat ons vooral weten wat je ervan vond, je kan van ons ook een review verwachten.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.