#Trailertip – Jurassic World

Er lijkt werkelijk geen einde te komen aan de spannende trailers deze week. Je knippert een keer met je ogen en daar is de volgende al weer! Nu is het de beurt aan het nieuwe deel in de Jurassic-reeks: Jurassic World! 

Jurassic_World

Ik moet toegeven dat ik niet echt zat te springen om een nieuwe dinosaurusfilm. Ik had het na de eerste Jurassic Park wel gezien, ik heb deel 2 en 3 dan ook nooit helemaal gekeken. Toch ziet deze film er veelbelovend uit. Misschien moet ik het een kans geven…

 

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Deze film wordt epic! Ik verwacht dan ook dat deze in mijn top drie eindigt 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.