#Trailertip: Batman v Superman

on

Daar zijn ze dan eindelijk de eerste beelden van Batman v Superman! De grote nieuwe film van de DC Comics-reeks.

batman-vs-superman-official-logo-HD

In deze film speelt Henry Cavill weer de rol van Superman en zal Ben Affleck de rol van Batman op zich nemen. Bekijk hier snel de eerste Teaser Trailer!


Persoonlijk ben ik iets meer fan van de Marvel-films. Al waren de Dark Knight-films natuurlijk fantastisch, maar dat was met Christian Bale. Ik ben nooit een grote fan geweest van Ben Affleck, maar ik ben stiekem toch wel benieuwd hoe hij het gaat doen in deze film (al denk ik niet dat hij aan Bale kan tippen). Zeker een film die ik wel een keertje wil zien!

 

Bron afbeelding

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Filmliefhebber schreef:

  Ik ben ook heel benieuwd, maar dit wordt denk ik wel een topper.

  Like

 2. 24talents schreef:

  Wat vond je van de stem van de nieuwe Batman?
  DC is veel donkerder en duister dan Marvel films die genoeg humor bevatten.

  Like

 3. screendependent schreef:

  DC brengt vind ik eerder maatschappelijke thema’s harder naar voor… En ik denk wel dat Affleck het goed gaat doen, hij is immers gekozen na een enorm lange castingronde waarin ook Josh Brolin en Ryan Gosling meededen. Ik denk dat we ons eerder zorgen moeten maken over Zack Snyder, een scifi-meester, maar die films een enorm langdradige en saaie toets geeft. Kijk naar Sucker Punch en Man of Steel… Ik hoop dat hij het hier beter doet.

  Like

 4. screendependent schreef:

  En waar hoor je de nieuwe stem trouwens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.