#Bioscooptip: Furious 7

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Deze week hebben we gekozen voor een lekkere snelle actiefilm, namelijk: Furious 7. De trailer is pas 50 miljoen keer bekeken, maar voor iedereen die hem nog niet heeft gezien… hier alvast een voorproefje van de film!

Zelf ben ik dol op de Fast & Furiousserie en ben dan ook erg benieuwd naar dit deel. Helaas is dit de laatste film van Paul Walker die in 2013 tragisch om het leven kwam. Eerder deze week was hij daarom, hoe kan het ook anders, onze Fijne Filmmeneer. We zullen hem gaan missen, maar laten we nu extra genieten van hem in deze film!

 

Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.