#bioscooptip: Shaun the Sheep

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Het is vrijdag! Hebben jullie nog last gehad van de stroomstoring? Wij gelukkig niet, anders was dit stukje ook niet online gekomen. ūüėČ Een wollige bioscooptip voor dit weekend: Shaun the Sheep.

Als ik zeg ‘Wallace and¬†Grommit’ of ‘Chicken Run’, dan gaat er vast wel een lampje bij je branden. Beide films zijn gemaakt door Aardman Animations. Zij¬†zijn ook de brains achter¬†Shaun the Sheep, die al een tijdje als televisieserie is te zien. √Čn deze leuke schaapjes zijn nu ook in de bioscoop te zien.

In deze film haalt Shaun als vanzelfsprekend weer genoeg kattenkwaad uit. Natuurlijk moet de Boer het weer ontgelden en loopt het allemaal in de soep. Shaun moet naar de grote stad om alles weer in orde te maken. De hele kudde (ook dat lieve lammetje!) gaat mee en dat belooft een hoop leuks.

Eigenlijk is deze claymation een kinderfilm, maar dat maakt helemaal niks uit. Dus trek je kleine broertje/zusje/neefje/nichtje van de bank en op naar de bioscoop!

 

Miron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.