#bioscooptip: American Sniper

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Grote kans dat je deze titel al vaker hebt gehoord. Hij was een van de genomineerden tijdens de afgelopen Oscars. Jammer dat hij nu pas in Nederland is te zien. Onze tip voor dit weekend: American Sniper.

Bradley Cooper speelt in deze film Chris Kyle, de meest dodelijke scherpschutter die het Amerikaanse leger ooit heeft gekend. Kyle gaat vier keer naar Irak om daar zijn collega-soldaten te beschermen. Dit doet hij goed, hij werd niet voor niets ‘Legend’ genoemd. Dit wist ook natuurlijk ook de vijand, met alle gevolgen van dien. Maar Chris Kyle is meer dan alleen scherpschutter in de U.S. Navy. Al dat oorlogsgeweld gaat de man natuurlijk niet in zijn koude kleren zitten, zo laat ook de film zien.

Persoonlijk lijkt mij deze film heel erg gaaf en ontzettend spannend. Alleen bij de trailer al zit ik op het puntje van mijn stoel. Ik ben ook benieuwd naar Bradley Cooper in deze rol, eens kijken hoe het hem afgaat. De film is geregisseerd door Clint Eastwood, dan ga je er wel een beetje vanuit dat het een goede film moet zijn.

Heb je American Sniper gezien? Laat ons weten wat je ervan vond!

 

Miron

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Paul Hauer schreef:

    Ik ben heel nieuwsgierig naar deze film, maar ik ga straks eerst naar Chappie! 🙂

    Like

  2. riinyosa81 schreef:

    Hele degelijke film met een heel groot controverse. Vreemd eigenlijk dat niemand het heeft over de verschillen tussen de film en het boek dat door Kyle zelf is geschreven. Maar een aanrader is het zeker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.