#bioscooptip: Fifty Shades of Grey

on

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

‘Zucht! Nog meer Fifty Shades of Grey?!’ Dat zal je je ongetwijfeld afvragen. Stiekem vind ik dat zelf ook wel een beetje. Want óveral waar je kijkt/luistert/leest vind je er wel iets van terug. Oh oh, wat wordt deze film gehypet! Dus ook wij kunnen er niet omheen. Je bent een filmblog of niet, toch? Daarom deze vrijdag als bioscooptip: Fifty Shades of Grey!

Wij raden we je wel aan niet meteen dit weekend te gaan. Waarschijnlijk kan dat ook niet eens meer, omdat alle zalen zo’n beetje zijn uitverkocht. 😉

Fifty Shades of Grey vertelt het verhaal van studente Anastacia Steele en miljonair/zakenman/woest-aantrekkelijke-man-met-jeugdtrauma Christian Grey. Zij interviewt hem voor school en platsboem! de vlam slaat over. Ik hoef natuurlijk verder niet te vertellen wat er verder gebeurt…

Of ik deze film nou bioscoopwaardig vind, weet ik eigenlijk niet. De boeken zijn niet echt hoogstaande literatuur en daarom verwacht ik dat van de film ook niet. Maar wie weet! Geen zin in touwen, ducttape en zweepjes of wil je de massahysterie rond deze film ontlopen? Dan is Kingsman: The Secret Service een goed alternatief. Die lijkt me dan weer wel erg leuk!

Heb je Fifty Shades of Grey al gezien? We zijn benieuwd wat je ervan vond!

 

Miron

PS: Meer over Christian Grey vind je hier. Acteur Jamie Dornan was namelijk onze fijne filmmeneer afgelopen woensdag. Krijg je geen genoeg van deze film? Zondag vertel ik je wat ik van de soundtrack vind!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.