Filmcadeautjes voor Sinterklaas

Het is bijna 5 december, Pakjesavond! Ben je nog op zoek naar een idee voor op je verlanglijstje of een leuk cadeautje? Een film of tv-serie is natuurlijk altijd goed. Hieronder een paar suggesties, allemaal voor een leuk prijsje.

SkyfallOver een goede klassieker gesproken. James Bond kan natuurlijk niet ontbreken in de kast. Het laatste deel, Skyfall, was gewoon weer super goed. Daniel Craig verveelt nog totaal niet als meneer Bond. Ik heb deze zelf nog niet, misschien dat ik deze nog maar even aan Sinterklaas moet doorgeven.

 


PitchPerfect
Een tijdje terug zag je de trailer voor Pitch Perfect 2 op Miss Movie voorbij komen. Heb je Pitch Perfect nog niet aan je collectie toegevoegd? Dan is dit je kans om alvast op te warmen voor de nieuwe film.

 


HotelTranssylvanieJong of oud, animatiefilms kunnen altijd, toch? Ik heb zelf in elk geval erg moeten lachen om Hotel Transsylvanië! Leuk met veel bekende stemmen, Adam Sandler is graaf Dracula.

 

 


OverspelVerder nog 2 tv-series die zeker de moeite waard zijn. De eerste is Overspel, een Nederlandse serie over de affaire tussen Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt. Nederlandse films vind ik minder, maar de tv-series van de laatste tijd zijn echt verrassend goed. Maar hierover later meer!

 

 


Sherlock

Tot slot, Sherlock. Dat de BBC goede tv-series uitzendt blijkt wel. Wat een gave serie dit! Het is misschien even wennen aan de personages, met name Sherlock is een rare vogel, maar dan zit je er ook helemaal in. Aanrader!

 

 


Hopelijk geeft dit je wat inspiratie voor het aanvullen van je verlanglijstje of het kopen van een leuke cadeautje. Alvast een fijne Pakjesavond!

 

Miron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.