#bioscooptip: Into the Woods

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Joehoe, er is weer een nieuwe Walt Disney-film uit! Ben je een sprookjesfan? Lees dan vooral verder, want deze film mag je dan eigenlijk niet missen.

In ‘Into the Woods’ zien we verschillende sprookjes van de gebroeders Grimm door elkaar en met elkaar: Assepoester, Rapunzel, Roodkapje en Jaap en de bonenstaak. Met niet de minste acteurs en actrices ook. Wat dacht je van Meryl Streep als de heks, Anna als Kendrick als Cinderella, Johnny Depp als de grote boze wolf en Chris Pine als de prins.

Alle sprookjes vallen samen in een heel nieuw verhaal over een bakker en zijn vrouw die graag kinderen willen (Leuk feitje: de vrouw van de bakker kan ik de film geen kinderen krijgen, actrice Emily Blunt was zelf zwanger tijdens het opnemen van de film!).

Het is een muzikale film vol liedjes. Zo zong Meryl Streep bijna al haar nummers live op de set, petje af! De film is gebaseerd op een musical die in 1986 in première ging.

‘Into the Woods’ staat als filmdate in onze agenda, dus wij gaan ‘m zeker zien. Je hoort wat wij ervan vonden!

 

Miron

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Zelf denk ik niet dat ik alle liedjes zal trekken anders had ik ‘m waarschijnlijk wel een kans gegeven 🙂

    Like

  2. Sammie schreef:

    Oh die klinkt goed! Lijkt me erg leuk, ga ik onthouden 🙂

    Like

  3. Korneel Dobbels schreef:

    Leuk artikel, maar ik was echt zwaar teleurgesteld in deze film. Als je wil weten waarom, dan kan je dat hier lezen https://korigineel.wordpress.com/2015/03/08/recensie-de-beste-en-slechtste-films-sinds-2010/

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.